Shop
Oliva garden Think Pink Finger brush

Zoek je een veelzijdige haarborstel die jouw haar niet alleen ontklit, maar ook laat glanzen en verzorgt? De Olivia Garden Fingerbrush Think Pink is de perfecte keuze voor iedereen die zijn haar wil transformeren tot een gezonde, glanzende en volle bos. Deze unieke borstel doet meer dan alleen ontwarren: hij masseert de hoofdhuid, stimuleert de bloedcirculatie en maakt van elke kambeurt een luxe ervaring.

En met elke aankoop steun je ook nog eens de strijd tegen borstkanker; er wordt namelijk €1 gedoneerd aan Think Pink!

Waarom kiezen voor de Olivia Garden Fingerbrush Think Pink?

  1. Geschikt voor alle haartypes: Of je nu krullen, steil haar, kort of lang haar hebt, de Olivia Garden Fingerbrush is ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. Dankzij de flexibele borstelharen past hij zich aan de contouren van je hoofd aan, wat zorgt voor een moeiteloze en comfortabele borstelervaring.

  2. Ontwar en style met gemak: De combinatie van antistatisch en geïoniseerd nylon met 100% everzwijnhaar zorgt voor moeiteloos ontwarren en stylen, terwijl je haar glad wordt gestreken en een prachtige glans krijgt. Het haar behoudt zijn hydratatie, wat uitdroging en schade voorkomt.

  3. Hoofdhuidmassage voor extra verzorging: Het unieke design in de vorm van vingers voelt als een zachte hoofdmassage bij elke borstelbeweging. Dit stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een gezonde haargroei.

  4. Perfect voor föhnen: Dankzij de grote openingen in de borstel wordt de luchtstroom geoptimaliseerd, wat jouw föhnbeurt efficiënter maakt. Gebruik de uitschuifbare punt om het haar gemakkelijk in secties te verdelen, zodat je snel en precies kunt werken.

  5. Ergonomisch en gebruiksvriendelijk: De Olivia Garden Fingerbrush heeft een ergonomisch handvat en is licht van gewicht, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. Ideaal voor dagelijks gebruik of voor professionele stylingsessies.

Of je nu snel je haar wilt ontwarren na het douchen of een volumineuze blowout wilt creëren, de Olivia Garden Fingerbrush Think Pink is jouw go-to tool. Het antistatische en geïoniseerde ontwerp beschermt het haar tegen hitte en uitdroging, perfect voor dagelijks gebruik met een föhn of stylingtool.

Steun de strijd tegen borstkanker

Met de aankoop van elke Olivia Garden Fingerbrush Think Pink steun je een goed doel: €1 van iedere verkochte borstel gaat direct naar Think Pink, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Zo zorg je niet alleen goed voor je haar, maar draag je ook bij aan een belangrijk maatschappelijk doel.

Geef je haar de zorg die het verdient met de Olivia Garden Fingerbrush Think Pink. Ervaar het verschil in glans, volume en gezondheid met deze innovatieve borstel die is ontworpen met jouw haar in gedachten. Voeg hem vandaag nog toe aan je dagelijkse routine en geniet van prachtig haar elke dag!

Olivia Garden Fingerbrush Think Pink – Voor glanzend haar en een Goed Doel!

Functies

✔ Mix van zwijnen en nylon haren

✔ Gebogen vorm

✔ Volgt perfect de vorm van het hoofd

✔ Flexibele borstel

Voordelen

✔Geeft glans 

✔Zorgt voor gezond haar

✔Welzijnsmoment

✔Ontwart en tegelijkertijd wordt het haar verzorgt

✔Bij iedere aankoop wordt er 1€ geschonken aan Think Pink

Applicatie

✔ Te gebruiken op nat of droog haar
✔ Om het haar te ontwarren

Kleur

Bubble Pink, Soft Pink

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Olivia Garden finger brush Tink Pink” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Olivia Garden finger brush Tink Pink

 17,95 incl 21% btw