Shop

Bescherm en Versterk Je Haar Met JOICO YouthLock Föhncrème

Wil je jouw rijpe, kwetsbare haar optimaal beschermen tijdens het stylen? Ontdek de JOICO YouthLock Föhncrème, speciaal ontworpen om jouw haar te beschermen tegen hitte en vocht terwijl het volume en glans behoudt. Deze crème uit de innovatieve “YouthLock” productlijn biedt een alles-in-één oplossing voor haar dat tekenen van veroudering vertoont of beschadigd is door kleuring en dagelijks stylen.

Waarom Kiezen Voor JOICO YouthLock Föhncrème?

  • Optimale Hittebescherming: De YouthLock föhncrème vormt een beschermende laag om je haar, waardoor het minder gevoelig is voor de hitte van stylingapparaten. Dit vermindert de kans op haarbreuk en houdt je haar gezond en sterk, zelfs bij dagelijks gebruik van de föhn.

  • Vochtbescherming en Antikroes: Deze veelzijdige crème beschermt je haar tegen vochtigheid, waardoor kroezen en pluisvorming worden verminderd. Je kapsel blijft langer in model, ongeacht de weersomstandigheden, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan bijwerken.

  • Versterking en Verjonging: Verrijkt met collageen, helpt deze föhncrème je haar te versterken en weer voller, veerkrachtiger en glanzender te maken. Het herstelt de natuurlijke jeugdigheid van je haar, zodat het er gezond en levendig uitziet.

  • Gemakkelijk te Gebruiken: De lichte, niet-vette formule van de YouthLock föhncrème is gemakkelijk door je haar te verdelen en maakt het ideaal voor dagelijks gebruik. Het zorgt voor een zijdezachte afwerking zonder het haar te verzwaren.

Hoe Te Gebruiken: Breng een gelijkmatige hoeveelheid van de JOICO YouthLock Föhncrème aan op schoon, vochtig haar. Verdeel het zorgvuldig vanaf de wortels tot in de punten, en föhn je haar vervolgens zoals gewoonlijk. Vermijd het aanbrengen op de haarlijn voor een perfect resultaat.

Transformeer Je Stylingroutine

Met JOICO YouthLock Föhncrème geef je jouw haar de bescherming en verzorging die het verdient. Geniet van een voller, glanzend en pluisvrij kapsel dat elke dag in model blijft, terwijl je je haar tegen hitte en vocht beschermt. Voeg deze krachtige crème toe aan je dagelijkse stylingroutine en ontdek hoe je haar weer straalt van gezondheid en vitaliteit!

Voor alle haartypes: Droog, Broos of gekleurd haar

Actieve Ingredienten

✔SMARTRELAESE TECHNOLOGIE Joico´s unieke liposoom-toedieningssysteem – continu vrijgeven van rozenbottelolie, arginine en keratine om het haar te helpen herstellen, versterken en beschermen tegen de cumulatieve effecten van dagelijkse styling.

✔Buriti-olie Rijk aan antioxidanten en vitamine A en E, bekend om droog en dof haar te herstellen. Zorgt voor  hydratatie en glans.

✔Collageen helpt glans en hydratatie vast te houden en brengt jeugdige volheid en veerkracht terug naar broos, droog en moeilijk handelbaar haar.

Voordelen

✔Geeft jeugdige veerkracht en volume

✔Geeft bescherming tegen het breken en het uitvallen van het haar tijdens het brushen

✔Verminderd pluis en is anti statisch

✔Geeft glans

✔Lange bescherming tegen vocht van buitenaf

✔Versterkt en beschermt het haar

Applicatie

✔Aanbrengen gewassen, handdoek droog haar
✔het haar met de haardroger in model brengen
✔Vermijd de haarwortel

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joico Youthlock blow out creme 177ml” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Joico Youthlock blow out creme 177ml

 25,95 incl 21% btw