Shop

Verjong Je Haar Met JOICO YouthLock Anti-Aging Haarmasker

Ben je op zoek naar een intensieve verzorging die jouw haar weer laat stralen? Het JOICO YouthLock Anti-Aging Haarmasker is dé oplossing voor rijp haar dat behoefte heeft aan diepe hydratatie en voedingsstoffen. Dit masker, verrijkt met collageen en buriti fruitolie, biedt een krachtige verjongingskuur voor haar dat te lijden heeft gehad onder veroudering, kleuring en dagelijkse milieu-invloeden.

Waarom Kiezen Voor JOICO YouthLock Haarmasker?

  • Diepe Voeding en Hydratatie: Dit luxueuze haarmasker voorziet je haar van essentiële voedingsstoffen en vocht, waardoor het zijn natuurlijke glans en vitaliteit terugkrijgt. Collageen, een belangrijk ingrediënt, helpt het haar te versterken en maakt het weer soepel en veerkrachtig.

  • Vermindert Kroezen: Heb je last van pluizig, onhandelbaar haar? Het YouthLock haarmasker temt kroezen en maakt je haar zijdezacht en glad. Hierdoor wordt je kapsel gemakkelijker te stylen en blijft het langer in model.

  • Herstel van Glans en Veerkracht: Het masker zorgt ervoor dat je haar zijn jeugdige volheid en glans terugkrijgt. Door de intensieve verzorging ziet je haar er gerevitaliseerd uit, alsof het weer nieuw leven is ingeblazen.

  • Bescherming Tegen Haarbreuk: Dit masker versterkt de haarvezels en vermindert haarbreuk tijdens het kammen en stylen. Hierdoor behoud je voller, gezonder haar dat er stralend uitziet.

Geef Je Haar Een Tweede Kans

Met JOICO YouthLock Anti-Aging Haarmasker herstel je de natuurlijke schoonheid van je haar. Voeg dit krachtige masker toe aan je haarverzorgingsroutine en geniet van zijdezacht, glanzend haar dat veerkrachtig aanvoelt en er jong uitziet. Herontdek de jeugd van je haar, vanaf de eerste behandeling!

Voor alle haartypes: Droog, Broos of gekleurd haar

Actieve Ingredienten

✔SMARTRELAESE TECHNOLOGIE Joico´s unieke liposoom-toedieningssysteem – continu vrijgeven van rozenbottelolie, arginine en keratine om het haar te helpen herstellen, versterken en beschermen tegen de cumulatieve effecten van dagelijkse styling.

✔Buriti-olie Rijk aan antioxidanten en vitamine A en E, bekend om droog en dof haar te herstellen. Zorgt voor  hydratatie en glans.

✔Collageen helpt glans en hydratatie vast te houden en brengt jeugdige volheid en veerkracht terug naar broos, droog en moeilijk handelbaar haar.

Voordelen

✔Geeft je haar een verzorgd gevoel

✔Verzacht droog en broos haar zonder een verzwaard gevoel te geven

✔Verminderd pluis

✔Geeft glans

✔Verminderd haar uitval

Applicatie

✔Aanbrengen gewassen, handdoek droog haar
✔2 tot 5 minuten laten inwerken
✔Grondig uitspoelen

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joico Youthlock treatment masker” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Joico Youthlock treatment masker

 28,95 incl 21% btw

Categorieën: , , , ,