Shop

Herstel en Verjong Je Haar Met JOICO YouthLock Anti-Aging Conditioner

Ben je op zoek naar een krachtige oplossing om je rijpe haar weer tot leven te brengen? Ontdek de JOICO YouthLock Anti-Aging Conditioner, speciaal ontwikkeld om jouw haar de zorg te geven die het nodig heeft. Deze conditioner ontwart het haar, maakt het gemakkelijker te stylen en geeft je lokken een prachtige, jeugdige glans.

Waarom Kiezen Voor JOICO YouthLock Conditioner?

  • Versterking en Hydratatie: Deze anti-aging conditioner is verrijkt met collageen en buriti fruitolie, krachtige ingrediënten die bekend staan om hun herstellende werking. Ze dringen diep door in het haar om het te hydrateren, versterken en vernieuwen.

  • Jeugdig Vol Haar: De YouthLock conditioner revitaliseert broos en droog haar, waardoor het weer veerkracht en volume krijgt. Zelfs haar dat zijn glans door veroudering, milieu-invloeden of haarkleuring heeft verloren, ziet er weer gezond en stralend uit.

  • Ontwart en Vergemakkelijkt Styling: Heb je moeite om je haar te kammen of te stylen? Deze conditioner maakt het haar zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar, wat het ideale product maakt voor dagelijks gebruik en minimaliseert haarbreuk.

  • Bescherming Tegen Haaruitval: Door je haar sterker en veerkrachtiger te maken, helpt deze conditioner haaruitval te verminderen. Dit betekent voller, gezonder en gewoonweg mooier haar.

Verjong Je Haar Vandaag

Met de JOICO YouthLock Anti-Aging Conditioner geef je jouw haar een tweede kans. Herstel de natuurlijke glans, zachtheid en volheid, en geniet van lokken die er net zo jong uitzien als jij je voelt. Voeg deze conditioner toe aan je haarverzorgingsroutine en zie het verschil in elke haarlok!

Voor alle haartypes: Droog, Broos of gekleurd haar

Actieve Ingredienten

✔SMARTRELAESE TECHNOLOGIE Joico´s unieke liposoom-toedieningssysteem – continu vrijgeven van rozenbottelolie, arginine en keratine om het haar te helpen herstellen, versterken en beschermen tegen de cumulatieve effecten van dagelijkse styling.

✔Buriti-olie Rijk aan antioxidanten en vitamine A en E, bekend om droog en dof haar te herstellen. Zorgt voor  hydratatie en glans.

✔Collageen helpt glans en hydratatie vast te houden en brengt jeugdige volheid en veerkracht terug naar broos, droog en moeilijk handelbaar haar.

Voordelen

✔Gehydrateerd haar

✔Verzacht broos haar

✔Ontwart

✔Geeft glans

✔Geeft jeugdige volume en veerkracht

Applicatie

✔Aanbrengen gewassen, handdoek droog haar
✔1 tot 2 minuten laten inwerken
✔Grondig uitspoelen

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joico Youthlock conditioner” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Joico Youthlock conditioner

 21,95 incl 21% btw